Три водещи производителя на довършителна техника ще си сътрудничат на drupa

978
Три водещи производителя на довършителна техника ще си сътрудничат на drupa
Spread the love

C. P. Bourg, Watkiss Automation и Challenge Machinery ще обединят силите си под мотото „Център за отличното книговезане.“

C. P. Bourg, Watkiss Automation и Challenge Machinery

 

Bourg, Watkiss и Challenge са компании, които произвеждат довършително оборудване за дигитален и офсетов печат и вече си партнират в областта на различни технологии, продукти и пазани дейности. Те ще предложат съвместни интегрирани решения за довършване на Drupa 2016.

„Ще се фокусираме върху отлично качество, поддръжка и сервиз, които всички искаме да предложим. И трите компании имат дълга история на сътрудничество, което доказано носи ползи на клиентите ни. Затова е логично да работим съвместно на важно събитие като Drupa. Заедно, имаме разнообразие решения за довършване, които са подходящи за различни клиенти. С посещение на един щанд, можем да насочим потребителите към решение, което най-добре отговаря на потребностите им,” обясни Paul Attew, търговски директор на Watkiss Automation.

„Автоматизация, гъвкавост, оптизмизация на работния процес и иновативни технологии са водещите мотиви за Challenge, Watkiss и C.P. Bourg. През последните няколко години, съвместното ни сътрудничество в разработване на интегрирани довършителни решения, които съчетават най-доброто от всяка компания ни позволяват да осигурим много бързо производство по заявка на персонализирани книги и брошури.”, каза Sacha-Paolucci, търговски Commercial Director на C.P. Bourg s.a.

„Всяка от трите компании има дълга история на осигуряване на превъзходни решения за книговезане от гледна точка на качество, сервиз и поддръжка, както и практични иновации. Чрез близко сътрудничество и обмен на идеи, заедно предлагаме по-добри решения за бързо променящите се нужди на печатната индустрия. Заедно компаниите ни ще покажат на клиентите разнообразни решения в Центъра за отличното книговезане,“ коментира Larry Ritsema, изпълнителен директор на Challenge Machinery.

Източник: https://www.cpbourg.com/
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.