Три водещи производителя на довършителна техника ще си сътрудничат на drupa

1002
Три водещи производителя на довършителна техника ще си сътрудничат на drupa

C. P. Bourg, Watkiss Automation и Challenge Machinery ще обединят силите си под мотото „Център за отличното книговезане.“

C. P. Bourg, Watkiss Automation и Challenge Machinery

 

Bourg, Watkiss и Challenge са компании, които произвеждат довършително оборудване за дигитален и офсетов печат и вече си партнират в областта на различни технологии, продукти и пазани дейности. Те ще предложат съвместни интегрирани решения за довършване на Drupa 2016.

„Ще се фокусираме върху отлично качество, поддръжка и сервиз, които всички искаме да предложим. И трите компании имат дълга история на сътрудничество, което доказано носи ползи на клиентите ни. Затова е логично да работим съвместно на важно събитие като Drupa. Заедно, имаме разнообразие решения за довършване, които са подходящи за различни клиенти. С посещение на един щанд, можем да насочим потребителите към решение, което най-добре отговаря на потребностите им,” обясни Paul Attew, търговски директор на Watkiss Automation.

„Автоматизация, гъвкавост, оптизмизация на работния процес и иновативни технологии са водещите мотиви за Challenge, Watkiss и C.P. Bourg. През последните няколко години, съвместното ни сътрудничество в разработване на интегрирани довършителни решения, които съчетават най-доброто от всяка компания ни позволяват да осигурим много бързо производство по заявка на персонализирани книги и брошури.”, каза Sacha-Paolucci, търговски Commercial Director на C.P. Bourg s.a.

„Всяка от трите компании има дълга история на осигуряване на превъзходни решения за книговезане от гледна точка на качество, сервиз и поддръжка, както и практични иновации. Чрез близко сътрудничество и обмен на идеи, заедно предлагаме по-добри решения за бързо променящите се нужди на печатната индустрия. Заедно компаниите ни ще покажат на клиентите разнообразни решения в Центъра за отличното книговезане,“ коментира Larry Ritsema, изпълнителен директор на Challenge Machinery.

Източник: https://www.cpbourg.com/
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.