Три дигитални машини и едно CTP са продали Вълканов Трейд само за месец.

3170

През януари тази година Вълканов Трейд продаде три дигитални машини от цветната серия на Коника Минолта. Успешният месец за компанията приключи и с продажбата на CTP Screen PT-R 4000. Според доставчика, клиентите, избрали оборудването, са заложили на три неща: бърза възвръщаемост, изгодни условия за плащане, сигурен сервиз.

Печатница Аси принт се сдоби с чисто нов Bizhub PRESS C 7000.
Вече 15 години тя предлага качествени печатни и книговезки услуги, както и изделия от PVC. 
Разполага със затворен цикъл за изработване на книги с мека и твърда подвързия. Oт 2011 има  собствено студио за дизайн. А от 2012 използва и възможностите на Bizhub PRESS C 7000.  

Академичното издателство „проф. Марин Дринов” – един от най-големите издателско-полиграфически комплекс за научна книжнина,  речници, справочници и енциклопедии се сдоби с Bizhub PRO C6000L.
Това е най-новата производствена система за къси тиражи на Коника Минолта, която предлага изгоден печат и високо качество на изображението. Тя е подходяща за печатници, рекламни агенции и офиси с голям обем на печат. Системата отпечатва скоростно 60 копия в минута в монохромен и цветен печат. В комбинация, машината е предидена за месечен обем до 280 000 отпечатъка и разделителна способност от 1200x1200x8bit dpi. С разнообразните си довършителни възможности Bizhub PRO C6000L произвежда различни материали като книги, брошури, каталози, доклади, флаери и директна поща с възможност за персонализация. 

Печатница Делта стар АД заложи цялото си производство в ръцете на Вълканов трейд като закупи от тях цветния PRO C 6501. Сега фирмата удовлетворява изискванията на своите клиенти само с една единствена машина. Тя напълно отговаря на изискванията за цвят, качество, скорост и перфекционизъм. Bizhub PRO C6501 комбинира висока скорост на печат в цвят, впечатляващо разнообразие от медии за работа и чудесно качество на изходящата продукция с надеждността и издръжливостта на металната конструкция.


Печатница Диагалпринт се довери на Вълканов Трейд за покупката на CTP Screen PT-R 4000. Печатницата предлага графичен дизайн, офсетов печат, външна реклама и изработка на менюта. През годините компанията непрекъснато разширява и обновява производствените си мощности с високопроизводителна техника. В момента работи успешно с голям брой клиенти, за които предлага пълен пакет полиграфски и рекламни услуги. Сега Диагалпринт напълно затваря произодствения цикъл, доверявайки се на дългогодишния си партньор в експонацията Вълканов.

Източник: Вълканов Трейд Екуимпмънт

Вижте теста на Konica Minolta bizhub PRESS C7000, който екипът на TestGuide.info направи в края на миналата година.
Вижте повече за Bizhub PRO C6000L.
Вижте повече информация за възможностите на Bizhub PRO C 6501.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.