Търсят се акаунти, печатари и сервизни техници

1448
Търсят се акаунти, печатари и сервизни техници

В края на годината динамиката на пазара на труда за работещите в печата и рекламното производство е голяма. Сред най-търсените позиции са за акаунти с опит, печатари на офсетови и дигитални машини и мн. др.

Услугите, които предлага Dotbrain.eu за кандидатите за работа са напълно безплатни.
За повече информация оставаме на разположение. Тел.: 0878 100 148

Ето част от предлаганите свободни позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Сервизен техник – широкоформатни принтери и плотери
Обявата е предназначена за хора с техническо образование. За предпочитане са хора с опит, но голям шанс за длъжността могат да имат и завършващи или току що завършили специалисти със средно или висше образование. Заплащането на кандидатите ще бъде съобразено с опита и образованието. Подходящи за длъжността са настоящи или бивши оператори на широкоформатни машини с работно ниво на английски език. 

Оператор CTP
CTP-то е с автоматично зареждане. Операторът трябва само да зарежда касетите и да спазва графика. Възможност за гъвкаво определяне на смените. Миенето на проявителната машина дори при пълно натоварване е на 2-3 месеца. Заплата 750-800 лв стартови (нето).

Акаунт външна реклама
Необходим е опитен кандидат. Работата е свързана основно с изработка на обемни и светещи букви и др. съоръжения свързани с външната реклама.

Офсетов печатар на четирицветна пълноформатна машина
Опит с машини от марката Komori е препоръчителен. Кандидатът трябва да е с опит поне 3 години

Специалист предпечатна подготовка с немски език
Работата не е много натоварена. На този етап, обслужване на максимум 10 поръчки на седмица. Изисква се комуникация с клиента, изпращане на визуализация за одобрение и подготовка на файл за печат. Повечето поръчки са свързани с печат върху фолио. Заплатата ще бъде определена след тестовете на кандидата в dotbrain.eu и тест на немски. Според резултатите е предвидена в граници 1200-2000 лв стартова (нето).

 

Акаунт в рекламно производство
Изисква се задължителен опит 2-5г. на подобна позиция в печатница(за предпочитане в широкоформатния печат) , много добро заплащане + процент от печалбата. 

Сервизен техник
Необходимо е кандидатът да е с техническо образование, средно или висше. Опит като сервизен техник поне една година. Работата е много разнообразна и динамична. Свързана е с командировки и обучения.

Оператор на дигитална печатна машина
Операторска работа на мастиленоструйна цифрова машина за нанасяне на частичен лак. Задължително е оператора да има добри познания в областта на предпечатната подготовка. Добра стартова заплата, изисква се добро ниво на английски език.

Печатар на офсетова машина
Изисква се кандидатът да е работил на машини manroland 700. Редовна смяна.

Технолог офсетов печат
Стартова заплата 1300лв. Работата е в цех за офсетов печат. Фирмата се разширява и имат нужда от човек с опит.

Всички актуални 26 обяви вижте тук.

 

Dotbrain предлага постоянно свободни позиции за резачи на прав нож, печатари на широкоформатни цифрови машини, ситопечатари, както и за кадри с малко или никакъв опит, но с английски език и със средно или висше техническо образование.За повече информация се свържете с нас на посочените по-долу контакти.

 

За допълнителни условия и цени на услугата към работодатели вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

Търсят се акаунти и печатари

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu 
Харесайте и фейсбук групата на Dotbrain тук: www.facebook.com/Dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.