Търсят се печатари и предпечатари

1738
Търсят се печатари и предпечатари

Август е най-подходящия месец за намиране на нова работа или попълване на персонала с квалифицирани кадри преди предстоящата кампания в края на годината.

В следващия кратък обзор ще ви представим някои от предлаганите от работодателите позиции с допълнителна информация за тях. Ако пък сте работодател, по-надолу можете да намерите списък с тествани кандидати за работа с различни професии, които Дотбрейн може да предложи за вас.

Ето част от предлаганите позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Офсетов печатар
Позицията е Пловдив. Офсетовата печатница се занимава основно с печат на картонени опаковки. Работата е на смени с добро стартово заплащане вариращо от 1000 до 1300 лв в зависимост от опита на кандидата. Работата е на половинформатна машина. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.

Ситопечатар на плоска ръчна ситопечатна машина
Работната позиция е спокойна и не е твърде много натоварена. Работи се в чиста и обезопасена среда. Печатния процес е изгладен, като се печатат малко на вид продукти и подготовката за печат е сравнително улеснена. Работи се на ръчно плоско сито. Стартовото заплащане е 800 лв. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.

Специалист предпечатна подготовка
Проверката на клиентски файлове и подготовката за печат, както и подготовка на файлове за персонализации е основната част от работата. Необходими са основни познания в управление на цвета. Добро възнаграждение, стартова заплата: 1200 -1500 лв. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.

Оператор на лазер
Изискват се основни познания в работата с CorelDraw, Illustrator или CAD система. Предимство е висше техническо образование. Позицията е подходяща и за хора без опит. Петдневна работна седмица на редовна смяна. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
Работата е редовна смяна с тенденция да премине на две смени. Задължително е кандидата да има опит. Стартовата заплата е между 1300 и 1400 лв в зависимост от квалификацията и опита на кандидата. Машината е цялоформатна плоска щанца. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.
 
Оператор на режещ плотер
Работата се състои основно в работата на два режещи ролни плотера с ширина 120 см. Необходими са базови познания в CorelDRAW. Работата е на редовна смяна. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.
 
Всички актуални обявени 21 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:
    * оператори широкоформатен печат
    * ситопечатари
    * търговци на печат и печатни продукти
    * книговезци
    * акаунти
    * и мн. др.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 
За Вас Работодатели: Можем да Ви препоръчаме следните подходящи специалисти, преминали тестовете на Dotbrain.eu:
 
Графичен дизайнер
Кандидатът има голям опит като графичен дизайнер. Работата му е била свързана основно с печатни продукти включващи опаковки, етикети, периодични издания каталози и мн. др. Разполага с богато портфолио, което може да бъде разгледано от всеки желаещ. Кандидатът има задълбочени познания и опит при подготовката за печат. Работи на 

Акаунт
Кандидатката е без опит, завършила е току-що журналистика, специалност печатни медии. Има малък опит в издателство в оформлението на вестници и списания. Търси работа в печатни бранш.

Организатор цех офсетов печат
Кандидатът е с опит като началник смяна в цех за офсетов печат. Има опит в управлението на хора в голяма офсетова печатница. Преминал е тестовете на Дотбрейн.

Търговец
Кандидатът е със сериозен опит като търговец, студени обаждания, срещи , кореспонденция с клиенти, оферти, поддържане на база данни от стари и нови клиенти. Има опит в продажбата на машини за печат.

Предпечатар на половин работен ден
Кандидатът има възможност за работа на половин работен ден. Преминал е тестовете на Дотбрейн. Основно опитът му е в оформлението и подготовката за печат на периодични издания.

Оператор широкоформатен печат
Кандидатът има опит в работата с латексови и солвентни машини. Работи с RIP и познава основни изисквания за подготовка на файлове за печат. Има основни познания във Adobe Photoshop и Illustrator. Желае работа на редовна или смени без нощен труд.

Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

 
свободни позиции за работа

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 49
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 101
Преминали тестовете ни: 361
Можем да ви препоръчаме: 23 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 242
Регистрирани потребители: 1010

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu 

Харесайте и фейсбук групата на Dotbrain тук: www.facebook.com/Dotbrain.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.