Търсят се специалисти предпечатна подготовка и оператори на цифрови машини

1764
Търсят се специалисти предпечатна подготовка и оператори на цифрови машини

През юли в Dotbrain можете да намерите свободни позиции за помощник печатари, щанцьори, резачи на прав нож, както и квалифицирани акаунти, оператори на лезери и дигитални печатни машини.

Ето част от предлаганите позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Оператор на дигитална широкоформатна машина (солвент)
Работата е редовна смяна на комуникативно място. Подходяща за кандидати с опит и без опит. Добра стартова заплата в зависимост от квалификацията и опита.

 

Оператор на лазер
Изискват се основни познания в работата с CorelDraw, Illustrator или CAD система. Предимство е висше техническо образование. Позицията е подходяща и за хора без опит. Петдневна работна седмица на редовна смяна.

Специалист предпечатна подготовка
Работата на специалиста предпечатна подготовка е на редовна смяна  и основно се състои в проверка и подготовка за печат на файлове за цифров печат. Стартово заплащане 1000лв.

 

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
Работата е редовна смяна с тенденция да премине на две смени. Задължително е кандидата да има опит. Стартовата заплата е между 1300 и 1400 лв в зависимост от квалификацията и опита на кандидата. Машината е цялоформатна плоска щанца.
 
Резач на прав нож (на смени)
Позицията се предлага само в Dotbrain. Подходяща е и за хора без опит. Работата е на смени и стартовото заплащане е 900 лв. За опитни резачи на прав нож възнаграждението се договаря допълнително.

 

Акаунт в печатница
Редовна смяна, добра стартова заплата + процент. Поръчките във фирмата са основно за дигитален печат. Допуска се кандидатът да е с по-малко опит и да премине обучение.

Оператор на сгъвачна машина
Стартовата заплата е 800 лв, работата е на две смени по 12 часа. Няма ноща на смяна.

Помощник печатар
Подходяща за хора с и без опит, желаещи да се насочат в областта на печата. Работата е на една от най-модерните машини в България. Стартово заплащане 800 лв.

Всички актуални обявени 27 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:
    * оператори широкоформатен печат
    * ситопечатари
    * търговци на печат и печатни продукти
    * книговезци
    * акаунти
    * и мн. др.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 
За Вас Работодатели: Можем да Ви препоръчаме следните подходящи специалисти, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

 

Оператор широкоформатен печат
Кандидатът има опит в работата с латексови и солвентни машини. Работи с RIP и познава основни изисквания за подготовка на файлове за печат. Има основни познания във Adobe Photoshop и Illustrator. Желае работа на редовна или смени без нощен труд.

Офсетов печатар
Кандидатът е с повече от 15 години опит като офсетов печатар на половин и цялоформатни машини Хайделберг. Показа много добри резултати на тестовете на Дотбрейн.

Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

Оператор дигитален печат
Кандидатът има опит в работата с RIP, проверката на файлове и участва в довършителните процеси необходими след печат.

Довършителни процеси в печатница за дигитален широк формат
Кандидатът има над 10 годишен опит с довършителни процеси в цифрови печатници. Ламиниране, каширане, рязане, монтажи, лепене на фолио и др.

 

свободни позиции за работа

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 48
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 95
Преминали тестовете ни: 354
Можем да ви препоръчаме: 22 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 239
Регистрирани потребители: 979

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.