Уникалните продукти за сублимация от сериите ChromaLuxe и Unisub вече се предлагат и в България

6249

ChromaLuxe и Unisub са продуктовите линии сублимационни заготовки, които FACTOR.BG ще дистрибутира официално в България.

Американската компания Universal Woods произвежда панели от MDF, HDF, FRP, алуминий и стомана, с най-качествените сублимационни покрития, продукт на многогодишен опит, над 40 модификации на състава на покритията и сериозни инвестиции в най-модерно автоматизирано оборудване за нанасяне на покрития и фолиране с предпазен филм.

„Подготвяме това сътрудничество вече почти година“ – споделя Георги Чакъров, управител на FACTOR.BG. „Стратегията ни беше не да „откраднем“ от пазара на някой друг, а да създадем достатъчно голяма база от наши клиенти, работещи със сублимационни системи, доставени от нас, от всякакво ниво – от уникално безпроблемните и достъпни системи Ricoh/Sawgras SubliJet-R, с формат А4, до индустриални системи с ширина на печат до 162 см и продуктивност от десетки квадратни метри на час, базирани на принтери Epson и индустриалните мастила Sawgrass SubliM. След като само за последните няколко месеца сме доставили над 80 нови сублимационни системи, решихме, че моментът е дошъл!“

Многообразието от приложения на продуктите ChromaLuxe и Unisub е невероятно – от фото-панели, наградни плакети, рекламни сувенири, през стенни пана с голям размер или така наречените „Connections“ и Фото-стени, до стоманени магнитни „бели“ дъски за училища и офиси или специални плотове за маси или мебелни плоскости.

На сайтовете www.chromaluxe.com и www.unisub.com може да се видят продуктите и приложенията. През следващите няколко дни пълния каталог с продукти ще бъде преведен на български и публикуван за сваляне на сайта на FACTOR.BG, а всички продукти ще могат да се видят on-line в новия интернет магазин, който FACTOR.BG подготвя за стартиране през март.

Разбира се, нищо не може да се сравни с впечатлението, което придобиваме, когато видим и докоснем истинския продукт. За да може всеки желаещ да се запознае с невероятното качество на изображенията, което гарантират продуктите ChromaLuxe и Unisub, FACTOR.BG ще осигури 1000 броя от така наречените „coasters“ – подложки за сервиране, предназначени за поставяне под чаша или бутилка, които предпазват масата или пкривката от петна и повреди, причинени от течност или топлина.

Всеки, който се интересува от възможностите на сублимационната декорация и продуктите ChromaLuxe и Unisub може да получи безплатно продуктов каталог, брошура с информация и мострена подложка, декорирана с изображение по избор от специалната колекция, която ще бъде публикувана на www.factor.bg, или дори с изображение, изпратено от самия него.

„Трябва да видите, за да повярвате!“ – FACTOR.BG ще представи и специална партньорска програма на фирмите, занимаващи се със сублимация – освен персоналното обучение за работа с продуктите, ще бъде осигурен безплатен демонстрационен комплект, а при нужда и стелаж/дисплей за представянето на продуктите в самото студио, там където идват крайните клиенти да направят своя избор и поръчка.

В следващите дни и седмици ще бъдат представяни различните групи продукти, както и идеи за тяхното приложение.За повече информация и заявка на мостри – екипът на FACTOR.BG
Тел.: 0896 738700
E-mail: info@factor.bg
Skype: factor_print

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.