Успешен финал за Open Days

1862

На 20 и 21 март в София се проведе събитието Open Days. Двата дни бяха запълнени с множество интересни лекции на разнообразни теми, засягащи печатния бранш.

fespa

Като лектори бяха поканени водещи български и чуждестранни специалисти, които говориха по актуални за бизнеса теми като PVC free медиите за печат, инкджет технологиите, успешното комбиниране на канали за комуникация и много други.

Open Days

Open Days

Събитието беше организирано от Българска асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП) и бе подкрепено от международната асоциация FESPA. Chris Smith, който е представител на комисията за проекти на FESPA, както и колегата му Michal Kridel (част от екипа създал FESPA SENSATIONS) също взеха участие в събитието като лектори.

Open Days

Освен семинарната част в събитието бе включена и демонстрационна зона. Докато хората си почиваха между лекциите, можеха да се разходят из демонстрационния кът, където да проследят работата на различни машини, да се запознаят с някои нови материали и да поговорят със специалисти, които бяха постоянно на тяхно разположение.

Open Days

Open Days

За съхраняването на всички спомени и забавни моменти се погрижи професионалният фотограф Иван Масларов.

Open Days

Open Days

Open Days

Open Days

Всички снимки можете да видите ТУК.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.