Феерия от цветове, платове и високи технологии – Copis

1321
Феерия от цветове, платове и високи технологии – Copis

Потопяваме се в очарование от усещания в Интер Експо Център между 2 и 4 октомври

 

Цветовете предизвикват красиви изживявания. Красивите и нежни платове създават усещане за близост и сензитивност; а високите технологии са тези, които ни свързват с модерния свят. Нека сега съберем тези три елемента на заедно… Да, прави сте, получава се една страхотна сюрреалистична картина.

 

Тя обаче съществува. Реализирана е в едно изложение, носещо футуристичното име COPIS.

И от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център ще разкрие безкрайните нови възможности, високите технологии в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Интересен факт е, че паралелно ще се проведе и първото издание на изложението за текстил, машини и технологии – ТМТ Експо.

 

Магия от цветове и палитри

Ако досега си мислехме, че вълшебства не съществуват, това вече не е така. Защото принтерите завладяват текстилната индустрия. Точно така. Принтерите! Тенденцията е налице и многобройните продукти, които ще бъдат демонстрирани по време на COPIS, доказват това, създавайки за рекламната индустрия същински съзвездия от цветове и съчетания.

 

Такива ще ни осигурят принтерите за директен печат върху текстил, един от които е D.Gen Teleios Hexa, представен от Тотем Груп.

 

Ще бъдат показани възможностите и на HP Latex 375 printer. Машината, представена от Мираж Груп може да печата както върху банери и фолио, така и върху текстил, канава и тапети. Прецизното позициониране на печатащите глави дори при двустранен печат се гарантира от системата за следене хода на медията по време на печат OMAS.

 

Посетителите на COPIS ще се запознаят с характеристиките на DTG принтерите на RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Създавайки висококачествени дигитални разпечатки с висока резолюция, те дават възможност за директен печат върху текстил – както при 100% памук, така и при комбинация от памук-полиестер.

 

Под светлината на прожекторите попада и широкоформатният дигитален печат. С красивите си изображения ще ни пленяват материалите за широкоформатен печат HP LATEX 335 Print & Cut на ТЕПЕДЕ България.

 

А Кантек ще демонстрира производствени системи на CANON и Ricoh. За обогатяването на печатни изделия с частичен и обемен лак, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще представи MGI Jetvarnish 3D Evo. На фирмения щанд ще бъде и водещият модел за цифров цветен печат Accurio PRESS C6100, осигуряващ високо качество и производителност. Възможностите си ще разкрие и специално разработеният за дигитален печат върху платове от памук, лен и коприна – Flatdog, представен от Поли Тех Груп.

 

Технологиите, които ни свързват

Наясно сме, че всеки елемент от облеклото и екипировката ни трябва да отговаря на високотехнологичната реалност, в която живеем. Заради това на COPIS 2018 Макс Пен Интернешънъл ще ни предложи стилна и функционална раница, разполагаща с технология за зареждане на телефона. Технологиите нахлуват и в света на рекламата с промоционални продукти. Посетителите на COPIS ще се запознаят с ESL – troniTag – електронните ценови етикети за информация и маркировка.

 

А тъй като всеки един от нас иска някой ден да развие собствен бизнес, е хубаво да знае – COPIS несъмнено е полезно за настоящата и бъдещата ни корпоративна идентичност, с продуктите, които откриваме на него с богатството от предложения.

Е, надяваме се и вярваме, че успяхме да създадем у вас желание да посетите изложение COPIS. Отскочете до него през свободното си време. Направете го от 2 до 4 октомври. Мястото е Интер Експо Център, виртуално посещение можете да направите с един клик на copi-s.com.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.