Фирма Графотрейд е официален представител на Иберика

1558
Фирма Графотрейд е официален представител на Иберика

ИБЕРИКА е един от най-големите световни производители на щанцови машини, част от групата ЧЕРУТИ. Производството се извършва в Испания.

Като фирма в държава – член на Европейски съюз, Иберика предлага оборудването си на изключително изгодна цена, ако покупката му бъде финансирана по европроекти. 
 
 

Графотрейд ЕООД е официалният представител на компанията за България и може да Ви помогне да изберете точният модел машина, която да е адекватна на нуждите ви.

За допълнителна информация, можете да се свържете с Графотрейд тук.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.