Фирма Клебекс Василев с нов уебсайт

1785
Фирма Клебекс Василев с нов уебсайт

Доставчикът на залепващи ленти добави полезна и изчерпателна информация за продуктите и услугите, които предлага.

 

Клебекс Василев ЕООД е създадена през 1991 г. и от 1996 г. е изключителен търговски представител на немската фирма Lohmann GmbH & Co. KG за България. 

 

Залепващите системи произвеждани от Lohmann намират приложение в полиграфията (флексопечата), индустриалното производство и всекидневието. Можете да разчитате на голямо разнообразие от ленти на склад във всеки един момент, както и на още над 400 вида ленти, които могат да Ви бъдат доставени в най-кратки срокове.

 

 

Източник: Клебекс Василев ЕООД

За контакти: 

София, ул. Велчо Атанасов №50
тел: . 2/944 30 06
факс:  2/943 53 30
www.klebex.eu 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.