Фото-конкурс

2105

Финалната изложба на конкурсът се открива на 24.01.2013г. от 18:00 ч. в Софарма Бизнес Тауърс.

Селекция от 78 фотографии, отпечатани на арт-медии Hahnemuehle, с най-добрите широкоформатни фото-принтери в света – Epson Stylus Pro 4900, 7900 и 11880.
Съпътстващо събитие – семинар „Семейни портрети и фотосесии“, воден от Бони Бонев и Васил Николов (Photo-forum.net), представяне и безплатен тестов печат с Epson L800 – от 16:00.

78 години БНР – това е повода за организирането на конкурса „Човекът, който ме вдъхновява“. БНР, FACTOR.BG, Софарма и JobTiger си партнират при организирането и провеждането на това събитие. Идеята да се покажат по най-впечатляващия и същевременно непосредствен начин лицата, които носят вдъхновение на своите близки, познати или дори случайни хора е заразителна със своята позитивност.

От всички изпратени снимки, жури от БНР избра тези, които най-добре отразяват представата на националната медия за юбилейно вдъхновение. На екипа на FACTOR.BG остана да материализира по най-добрия възможен начин това вдъхновение – отпечатвайки изображенията на най-добрите артистични медии, с най-добрите професионални фото-принтери. В демонстрационния център FACTOR PrintLab селектираните файлове се превърнаха в произведения на изкуството и на 24.01.2013г., в 18:00 часа във фоайето на Софарма Бизнес Тауърс, те официално ще бъдат представени на всички, за които фотографията, БНР, качественият печат или просто вдъхновението и позитивизмът са важни.

Два часа по-рано, тези, които обичат фотографията или се интересуват от уникалния фотопринтер Epson L800, са поканени да посетят отворения семинар „Семейни портрети и фотосесии“, воден от Бони Бонев и Васил Николов (Photo-forum.net). Двамата популярни фотографи ще обясняват и демонстрират как се правят семейни снимки, достойни за колекция. Ще има импровизирано фото-студио и модел за тези, които се престрашат да опитат лично, а после всички направени снимки ще може да се печатат безплатно на принтери Epson L800 и фото-хартии Katana.

Един принтер Epson L800, предоставен от FACTOR.BG, ще бъде спечелен на томбола от един от участниците в изложбата, а Софарма ще награди един от авторите с фотокамера. Специален гост на откриването ще бъде Омбудсманът на републиката – Константин Пенчев. Той ще изтегли името на късметлията в томболата за Epson L800.

Солисти от Биг Бенда на БНР ще внесат допълнително вдъхновение в атмосферата.

konkurs

Заповядайте на семинара и на откриването на изложбата! Вдъхновете се!
Дата – 24 януари 2013 г. (четвъртък)
Място – Фоайето на Софарма Бизнес Тауърс, София, район Изгрев, ж.к. Изток, ул. Лъчезар Станчев 5
Начало семинар – 16:00 ч.
Откриване на изложбата – 18:00 ч.

Интернет портал за печатни технологии.