Фреш Принт добави нови печатни машини и услуги в портфолиото си.

3676
Фреш Принт добави нови печатни машини и услуги в портфолиото си.

Позната като една от големите печатници в дигиталния и широкия формат, Фреш принт разшири портфолиото си от нови услуги.

Вече се предлага директен печат в областта на интериора и екстерирора; златни и сребърни ефекти върху печатни продукти, както и цялостна изработка на луксозни опаковки в лимитирани серии.

 

VIRTU RS 35/48

ШИРОКОФОРМАТЕН ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ върху плоскости и върху всички конвенционални медии. Директен печат на VIRTU RS 35/48. Резолюция 1200 dpi, печат с UV мастила, устойчиви на aтмосферни условия и драскане, максимален размер на плоскостите и медиите 350 см, максимална дебелина 9 см. Печат CMYK и печат с БЯЛО.
Печат върху: PVC, Re-board, стъкло, корк, мукава, метални листове, мокет, балатум, фурнировани плоскости за мебели, дърво, фаянс, пластмаса и др.

 

Дигитален печат на Xerox 1000 i

Дигитален печат на Xerox 1000 i – цветност  CMYK, както и висококачествен цифров печат с прозрачен, златен и сребърен тонер, дебелина на  картона до 350 гр. Капацитет 6000 А4/ч; 2000 бр./ч с максималния размер 33х48,8. НОВО!

Печат на сувенири НОВО!
Висококачествен плосък UV печат на принтер MUTOH ValueJet 426UF печат с БЯЛО и прозрачен релеф. Печат CMYK и печат с БЯЛО. Печатаема площ 32х47, максимална дебелина на материала 7 см.
Печат на: бизнес и рекламни сувенири: химикалки, запалки, подложки за мишки (Mouse pad), тефтери, ключодържатели, USB флаш памет, часовници,  дърво, камък, PVC, Re-board, стъкло, корк, мукава, чаши, кутии и др.

Плотерна маса НОВО!
Плотерната маса има възможност последователно да извършва рязане по контур, перфорация и биговане. Максимален размер на медията 60х90, максимална дебелина 1 мм.
Рязане на нестандартни форми и изработката на оригинални кутийки, картички, етикети и други.

За повече информация:
гр. София, Младост 1, бул. Андрей Ляпчев №75, зад БИЛА
Тел.: 0884/ 404 246
Тел.: 02/ 491 11 98
Тел.: 02/ 491 11 97
office@freshprint.bg
www.freshprint.bg

Профил на Фреш Принт в каталога Полиграфия Инфо

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.