Фреш Принт модернизира своя интернет облик

1603
Фреш Принт модернизира своя интернет облик

Печатница Фреш Принт ООД приключва настоящата календарна година с обновен интернет сайт. Промененият облик отговаря на всички актуални тенденции в уеб дизайна и гарантира удобно сърфиране от всички електронни устройства и компютри.

Основно място в него е отделено на портфолио от продукти, отпечатани върху богат избор от медии и повърхности. Представените към момента предложения, включват: директен печат върху широка гама от плоскости, дизайнерски кутии, персонализирани етикети за бутилки, смартфон протектори с индивидуален дизайн, коледни продукти и няколко загадки, които предстоят да бъдат разкрити много скоро.

 

Фреш Принт уебсайт

Това обаче е само началото! Екипът ни планира ежеседмичното обогатяване на портфолиото със специфични и най-вече оригинални продукти, като по този начин цели да превърне своя сайт в генератор на креативни идеи. Освен наличните предложения с кратко описание и детайлни изображения, част от следващите продукти ще бъдат загатвани в общото портфолио.

 

Фреш Принт уебсайт

В бъдеще сайтът има за цел да се развива допълнително в полезни насоки за настоящите и бъдещите ни партньори. Не пропускайте да харесате и страницата ни във Facebоок, където ще може да следите всички актуализации свързани с печатница Фреш Принт ООД.

Очакваме и Вашите запитвания, които да превърнем в следващ оригинален продукт, който с удоволствие да покажем.

От Фреш Принт

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/