ФТС България отпразнува 25 години на българския пазар

393
ФТС България отпразнува 25 години на българския пазар
Spread the love

Честит рожден ден на един от водещите доставчици на системи за управление на бизнеса (ERP/ CRM/ ECM/ BI решения)

 

 

ФТС България – един от водещите доставчици на системи за управление на бизнеса (ERP/ CRM/ ECM/ BI решения) отпразнува четвърт век история на нашия пазар. Макар товма да е свързано с традиции и история, ФТС България избраха темата на празника да бъде Future –  тъй като компанията продължава да е винаги сред „първите“, които въвеждат дадени системи и технологии в България.

Празникът беше отбелязан с елегантен коктейл и атрактивно LED шоу в зала „Джон Атанасов” в София Тех Парк.

 

Станимир Костов, управител на ФТС Груп, благодари на клиентите и партньорите за доверието през годините и изказа признателност към екипа на компанията.

 

 

Събитието уважи и основателят и основен акционер в ФТС Груп – Робърт Лабад.

 

Цанка Маркова, управител на ФТС Българя и основния двигател за развитие на новото направление на компанията – FTS Data Sense, благодари на всички клиенти, партньори и колегите си за годините на доверие, партньорство.

 

От екипа на Printguide.info пожелаваме на ФТС България да бъдат все така успешни, инавотивни и винаги в крак с най-новите технологии.
Честит рожден ден!

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър