ФТС България отпразнува 25 години на българския пазар

431
ФТС България отпразнува 25 години на българския пазар

Честит рожден ден на един от водещите доставчици на системи за управление на бизнеса (ERP/ CRM/ ECM/ BI решения)

 

 

ФТС България – един от водещите доставчици на системи за управление на бизнеса (ERP/ CRM/ ECM/ BI решения) отпразнува четвърт век история на нашия пазар. Макар товма да е свързано с традиции и история, ФТС България избраха темата на празника да бъде Future –  тъй като компанията продължава да е винаги сред „първите“, които въвеждат дадени системи и технологии в България.

Празникът беше отбелязан с елегантен коктейл и атрактивно LED шоу в зала „Джон Атанасов” в София Тех Парк.

 

Станимир Костов, управител на ФТС Груп, благодари на клиентите и партньорите за доверието през годините и изказа признателност към екипа на компанията.

 

 

Събитието уважи и основателят и основен акционер в ФТС Груп – Робърт Лабад.

 

Цанка Маркова, управител на ФТС Българя и основния двигател за развитие на новото направление на компанията – FTS Data Sense, благодари на всички клиенти, партньори и колегите си за годините на доверие, партньорство.

 

От екипа на Printguide.info пожелаваме на ФТС България да бъдат все така успешни, инавотивни и винаги в крак с най-новите технологии.
Честит рожден ден!

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.