Хартиеният срещу парниковия ефект

1818

Стартираха кампания, която показва истината за хартията и приканва към участие в проекти по залесяване.

От Torraspapel ни повеждат ни на пътуване, което показва света на хартията и нейния жизнен цикъл. На адрес www.thepapereffect.com, Torraspapel разкрива, как хартията допринася за устойчивостта на планетата. Хартията е светъл пример за устойчиво развитие. Тя започва живота си като дървесина – естествена, възобновяема суровина, която се изсича от специално залесени гори. Те от своя страна действат като отходен канал за въглероден диоксид. След това дървесината се преработва ефикасно и природосъобразно, с ангажимент за подобряване качеството на живот на хората.

Накрая, след като е използвана, хартията се оказва материал, който напълно се рециклира и разгражда в природата. Какво според вас се случва с горите в Европа? Дали хартиената индустрия произвежда възобновяема енергия? Увеличава ли се или спада употребата на хартия в Европа? Колко процента от хартията се рециклира? Научете отговорите, като посетите адрес www.thepapereffect.com. Също така ще откриете, какво прави Torraspapel във всеки един етап от живота на хартията и как активно допринася за устойчиво бъдеще. Отговаряйки на няколко въпроса, които ви показват четирите етапа от жизнеия цикъл на хартията, Torraspapel ви предлага възможността да участвате в проект по залесяване, съвместно с испанската фирма NGO AccióNatura. След попълването на кратък формуляр, участниците ще имат шанса да впишат своето име сред сътрудниците в проекта и в края на кампанията ще получат персонална диплома, удостоверяваща тяхната подкрепа в проекта по залесяване.

Превод: Иван Иванов
Източник: cmykdigest.com

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.