Хартията все още върши работа!

2042
Spread the love

През 2011 година живеем в свят, движен от технологиите. Комуникациите станаха мигновени, което е доста по-различно отпреди 10 години, но въпреки това, по-добра ли е тази комуникация от напечатаното на хартия?
Има ли печатната комуникация все още място в няшия свят? Некаразгледаме няколко факта.

Печатната комуникация не може да бъде изтрита или загубена, порадиспиране на тока например. Хартиените документи могат да се четат,независимо дали мотиторът ви работи. Тъй като хартията има физическаформа, може да се копира и съхранява на различни места. Не е нужнаенергия, а когато не ви е необходима, можете да я накъсате ирециклирате относително лесно, за да може да бъде използвана отново вдруги продукти.

Хартията може да бъде забавна, персонална и важна. Като се замислим,хартията притежава стойност в нашия живот. Напечатаната информация неможе да бъде хакната – колко от вашите наистина важни документи са нахартиен носител. На хартия може да бъде напечатана картичката зарожденния ви ден от близък приятел. Хартията все още е много личенначин за комуникация.

Пробвайте да кандидатствате за работа, като изпратите автобиографиятаси на хартия. Това ще бъде забелязано! Хартията и отпечатъка носятспециално усещане – може да се пренася лесно и да се прегледа винаги,когато е нужно. В самолета не ви подканят да си изключите книгата,нали? Електронните четци са във вихъра си, но всеки се сгушва предогъня с любимата си книга в ръка. Където и да се огледаме около нас,навсякъде сме заобиколени от хартия.

Производителите на хартия са направили всичко по силите си, за данамалят екологичния отпечатък от добива, производството и транспорта нахартия. Сертифицирането на гори спомага, да се осигури правилният начинза добиване на дървен материал. Все по-големи количества хартия серециклират, наред с енергия от възобновяеми източници и по-малкаупотреба на вода.

Хартията също така е устойчива, така че погледнете на листа хартия синфомация върху него по различен начин следващия път. Хартиениятотпечатък е истинската „wireless“ комуникация. Хартията все още върширабота!

inline_459_https://printguide.info/images/nirvana1.gif

Превод: Иван Иванов
Източник: thedigitalnirvana.com

Реклама
www.bgoferta.info
Акоимате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външнареклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, тоwww.bgoferta.infoе точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различнипечатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката навашия продукт. Чрез www.bgoferta.info,оформяте вашетозапитване заизработката на желания продукт и получавате оферти директно отпечатниците. Използвайте бутона „Поискайоферта“.

Биографична информация