Хибридни лазери LaserPro MG380Hybrid

1497
Хибридни лазери LaserPro MG380Hybrid

ПроСайн като официален дистрибутор на продуктите на GCC има удоволствието да обяви официалния старт на най-новите модели хибридни лазери LaserPro MG380Hybrid.

 

Патентованата технология от GCC – Dual Laser превключва автоматично между металната или стъклената тръба спрямо конкретната задача. Машината отговаря на нуждите на потребителите за висококачествено лазерно гравиране и ниска цена на рязане на дебели материали с прав и чист срез. Като основа за новия модел е използвана платформата на LaserPro X380 като са запазени всички полезни опции за улеснение на работата на потребителя, максималната скорост на придвижване 1 метър в секунда,  и опцията AAS за автоматично рязане по контур след печат. Ние вярваме че тази комбинация прави новия модел уникален и изключително конкурентен.

LaserPro MG380Hybrid

 

 

GCC е един от лидерите в производството на лазери и е добре позната на българския пазар марка.
Платформата на която бе създаден MG380Hybrid – LaserPro X380, вече има инсталация и в България. Машината беше внедрена в производствена линия за бродерии.

LaserPro X380

 

 

По-малката като размер машина – LaserPro X252 може да бъде видяна и демонстрирана в офиса на ПроСайн в гр. София.

LaserPro X252

 

Източник: ПроСайн 

Виж повече на: http://bit.ly/1qNu7JZ 

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.