Храна по Pantone

1156

Тук можете да видите хранителните съответствия на някои от цветовете по Pantone, заснети от Alison Anselot.

Вече сме виждали Pantone цветовете да се появяват на всевъзможни места, различни от отпечатаните страници. Досега обаче, не бях попадал на храна, базирана на тях. Alison Anselot е заснела кадри, от които ще започнете да слюноотделяте като е търсила съответствия между цвета на храната и най-близкия Pantone цвят.

Можете да видите пълната серия, както и разни други интересни неща тук – alisonanselot.com.

pantone
pantone
pantone
pantone
pantone

Източник: alisonanselot.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.