Четири нови продукта в онлайн магазина.

1238

Лепилни точки, велкро овали, CD холдери и книгата „Преработка на пластмаси в България“ са най-новите продукти, достъпни за продажба онлайн.

Лепилни точки със сила на скрепване MidTak. – 10 000 бр/кутия
Лепилни точки на базата на топлотопими лепила. За своите клиенти сме осигурили поддържането на лепилни точки на склад. Към този момент разполагаме с най-често използваните лепилни точки със сила на скрепване MidTak.  Кутиите са с 10 000 лепилни точки. При заявка, фирмата доставя различни сили на скрепване и роли с различна дължина. За изготвяне на конкретна ценова оферта, моля да се свържете с нас на посочените координати. За големи количества в рамките на гр. София – транспорта е за сметка на доставчика!
Продуктът е на промоционална цена. Виж повече тук.

Велкро овали
Представяме ви един иновационен продукт, разработен по последните технологии на водещите Европейски производители.
Продукта има разнообразни предназначения за полиграфическата и опаковъчната индустрия, при разработване на оригинални презентации и маркетинг материали. Притежава изключително тънък профил на затваряне.
Виж повече тук.

CD холдери
Superspiders са шаблонни самозалепващи се пластични клипсове, които се използват за закрепване на компактдискове към списания, каталози, брошури.
Изделията могат да бъдат прикрепени върху разнообразни материали и повърхности, което прави тяхната употреба универсална. Предлаганите продукти на склад са в прозрачен цвят и в опаковка от 1000 бр.
Виж повече тук.

Книгата „Преработка на пластмаси в България“
В предлаганата книга се прави преглед на възникването и развитието на промишлеността за преработка на пластмаси и синтетични смоли, главно като резултат от създадената местна суровинна база.
Чрез сравнителен анализ се прави опит за оценка на прилаганите полимери спрямо напредналите страни, както и някои тенденции, очертаващи се в близките години.
Книгата е предназначена за работещи в производството, преработката и приложението на пластмасите. Тя може да представлява интерес и за изучаващите специалностите в този отрасъл.
Подробности за цена тук.

Интернет портал за печатни технологии.