Шампиони на дизайна

1656

Британската агенция jkr подарява книгата си „Champions of Design”. Можете да вземете копието си веднага и да научите какво прави дизайна успешен.

Британците jkr са събрали 25 есета, посветени на велики образци на дизайна. Текстовете са обогатени със снимков материал и са събрани в книга, наречена Champions of Design. Сред включените образци са Apple, Mini, Lego, Ducati, Ikea, Converse. Есетата са издадени за пръв път в списание Marketing.

Всяко от есетата съдържа полезна информация, както и линия на развитието на продуктите jkr подарява книгата в електронен формат. Можете да я четете онлайн тук или да свалите PDF

Източник: issuu.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.