Шести брой на месечния бюлетин за реклама на Бестбрендс

1164

Ако обичате да си пиете съботното кафе с вестник, прочетете вестника на Бестбрендс

Шести брой на месечния бюлетин за реклама на вносителя на сувенири Бестбрендс е в разпространение. Можете да прочетете интересни новини за печат, реклама и разбира се, сувенири.

 

Новините във вестника са избрани от нашия новинарски портал Printguide.info, а на първа страница е материала ни за нашия ВИП клиент Мюлер Мартини България.

бюлетин за реклама на вносителя на сувенири Бестбрендс

 

Ако желаете да го прочетете на хартия, свържете се с Бестбрендс, които ще ви включат в листата на получателите. Бюлетинът е безплатен.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.