Шести брой на Print Idea е в разпространение

761
Шести брой на Print Idea е в разпространение

Броят за изложенията Светът на мебелите и Техномебел показва печатни решения, които ще бъдат полезни на мебелния бранш.

Printidea Принтидея

 

Все още можете да посетите Интер Експо Център и да получите безплатен брой от нашите промоутъри. Дни на провеждане: 24-28 април 2018.

Изданието ни Print Idea е с тираж 1 000 бройки и се разпространява по време на най-голямото специализирано изложение за мебелната промишленост в Интер Експо център.

Събрахме на едно място печатни решения – продукти и услуги на фирмите Туплекс, Импрес, Атиа принт, Сфера дизайн, Тотем Груп, Микроасу, Документен център Thenet.

 

Printidea Принтидея

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ е специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

От 2012 г. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се провеждат  заедно, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.

Последното издание на двете изложения беше посетено от над 11 000 души от България и 30 други държави. В изложенията участваха 180 фирми, които представиха своите продукти и услуги на обща площ от 14 500 кв.м.

 

Всички рекламни продукти показани в печатното издание ще бъдат промотирани и в електронната версия тук: www.printidea.info

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.