Японците от Brother Industries имат намерения да купят Domino Printing

1611
Японците от Brother Industries имат намерения да купят Domino Printing

Brother имат намерение да разширят потрфолиото си с производствени машини за мастиленоструен печат като купят британската Domino Printing Sciences Plc.

i600 domino

На снимката: i600

 

N600i

Очаква се сделката за закупуването да бъде на стойност от 1,55 милиарда долара.

Brother произвежда оборудване вариращо от шевни машини и принтери до системи за караоке. Компанията получава около 70 на сто от приходите си от продажбите си от решения за печат и не е изненадващ техния ход за придобиването на Domino. От друга страна Domino е производител на дигитално оборудване за промишлен печат на етикети и маркиращи системи.

Според предварителна информация Domino ще съществува като самостоятелно подразделение, част от компанията Brother.

Източник: www.reuters.com
Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.