Warning: getimagesize(/images/printidea_001.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

100 рекламни продукта в сайта ни PrintIdea.info

2144

Баджове, еко сувенири, продукти от плексиглас, хартиени мебели, ефектни книговезки платна, вложки в списания и каталози, продукти от стиропор и още много нестандартни и интересни продукти, които произвеждат нашите клиенти.

В края на септември 2011 създадохме сайта за готови рекламни продукти www.printidea.info, за да покажем колко много и разнообразни продукти има в рекламното производство.

Когато се каже печат, много хора си представят вестник, книга или списание. В последните години това звучи толкова старомодно като рекламен и информационен носител, за разлика от интересните и модерните мобилни и интернет приложения, които са във възход. Да, но печатът не е само това.

Той е навсякъде около нас и става все по-ефектен и атрактивен. Доказателство за това са 100-те продукта, които намерихме и показахме в сайта. Вижте ги тук: www.printidea.info.

printidea принт идея

Работата по www.printidea.info е много приятна и забавна, защото ни кара да търсим вдъхновяващи идеи всеки ден. Не само това, а вдъхновяващи и реализирани в България идеи.

Чудесно е, че рекламните изпълнители произвеждат все по-атрактивни продукти. Независимо от кризата и свитите рекламни бюджети в последните години интересни продукти има и ще има все повече.  

Стотният продукт, публикуван днес е вложка от покълващата хартия на Атиа принт.

поникваща хартия

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър