1300 лв. спечели студент от НБУ в конкурса за визия на COPIS 2014

1569
Spread the love

В Интер Експо Център – София се проведе награждаването на победителите от обявения в края на м.август конкурс за нова визия на изложба COPI`S през 2014 г.

inline_471_../images/copis_nagrada1.png
Проектът спечелил голямата награда.

Проектите бяха оценявани от жури в състав: Петя Савова – арт директор в рекламна агенция Graffiti BBDO, Юлия Ратиева – арт директор в рекламна агенция McCann, Мариана Маждракова и Вихра Огнянова – художници и собственици на рекламна агенция „Прим Дизайн“, Мирослава Рангелова – художник-проектант в Интер Експо Център, и Мая Симова – ръководител на проекта COPI`S в Интер Експо Център.

inline_949_../images/tsvetomir_ivanov_georgi_chakarov.png

Цветомил Иванов, студент III курс „Графичен дизайн“ в НБУ, спечели с проекта си голямата награда – ваучер на стойност 1300 лв., осигурени от ФАКТОР България, който да послужи за покриване на семестриална такса. Наградата му бе връчена от собственика на ФАКТОР България – г-н Георги Чакъров.

inline_459_../images/copis_nagrada2.png
Награда на публиката

Награда на публиката – многофункционално устройство Konica Minolta, спечели проектът на
Красимир Стоименов, който учи магистратура в НБУ. Наградата връчи управителят на Агенция Булгарреклама г-н Ивайло Иванов.

inline_808_../images/Krasimir_stoimenov_ivailo_ivanov.png

Форумът на рекламното изкуство, печата и визуалната комуникация COPI`S (Communication Art Print Image Sign) се провежда ежегодно и е организиран от Агенция Булгарреклама и Прим Дизайн. Една от целите на организаторите за бъдещите издания на изложбата е по-тясно приобщаване към бизнеса на учениците и студентите от професионалните учебни заведения. За наградата се състезаваха 16 проекта на студенти от специалност “Графичен дизайн” на НБУ и от Художествената академия, София. 

Галерия на проектите и имената на участниците можете да разгледате тук 

Биографична информация