200 безплатни фото-чаши за приятели!

2338

FACTOR.BG предлага да тествате безплатно уникалните сублимационни системи Sawgrass/Ricoh.

Ние от FACTOR.BG сме толкова въодушевени от новите системи за сублимационен трансферен печат и декорация, базирани на мастила Sawgrass SubliJet-R и принтери Ricoh Gx 3300N, че решихме да направим скромен подарък – сублимационна фото-чаша, на първите 200 от вас, които се интересуват от сублимационната технология и желаят да тестват на практика, със собствено изображение качеството на печата.

Подгответе изображение, което според вас най-добре ще демонстрира важните за вас качества, влезте на сайта ни, на www.factor.bg/200mugs.php, попълнете данните, които се изискват, качете картинката и потвърдете изпращането на информацията – това е всичко!

Изображенията може да бъдат каквито пожелаете, дори снимка на любим човек, вашето дете, пейзаж, весел надпис или карикатура, поздрав за рожден ден – каквото пожелаете!

Готовите чаши ще можете да получите или с куриер (куриерската услуга е за ваша сметка) или на място, в офис на FACTOR.BG или наш партньор в София, Пловдив, Варна или Бургас.

Целта на този тест е да демонстрираме колко просто и качествено могат да бъдат декорирани сувенири или подаръци – един лесен за стартиране бизнес, изискващ нищожна инвестиция, но предлагащ огромни възможности за развитие – както под формата на център за персонализирани подаръци, така и като интернет-магазин! Затова на тези, които харесат продукта и идеята
да започнат такъв бизнес, до края на юли сме подготвили и специална оферта – принтер Ricoh GX 3300N с комплект оригинални касети
сублимационно гел-мастило Sawgrass SubliJet-R само за 550 лв. без ДДС! И още един подарък – кутия сублимационна хартия TexPrint-R, 120 гр./кв.м., 110 листа А4!

ВАЖНО! Тъй като чашите ще бъдат отпечатвани на партиди, например веднъж седмично, или на две седмици, молим ви да не изисквате спешни доставки – все пак, това не е комерсиална услуга 🙂 Срокът за изпращане на тестови изображения изтича на 31 юли, 2011 г. или при достигане на 200 поръчки.

Ако имате нужда от допълнителна информация – ние сме на разположение!

Екипът на FACTOR.BG
web: www.factor.bg
e-mali: 200mugs@factor.bg
skype: factor_print
tel.: 0896 738700

Интернет портал за печатни технологии.