3М ще се представи на Milano Design Week с фолиа за стъкло

697
3М ще се представи на Milano Design Week с фолиа за стъкло

Изложението се провежда от 9 до 14 април 2019 в Милано, а 3М ще представят специалната си серия фолиа 3M™ DI-NOC™, които се използват директно върху стъкло.

От мазето до покрива, през защита до декориране и обновяване, 3M осигуряват хиляди алхитектурни продукти и модели за подобряване на интериора и екстериора. От най-плоската повърхност като стъкло, до най-изтънчената стена тухлена стена или 3D мебели за обзавеждане. Архитектите и дизайнерите могат да разчитат на 3M ™ Window Films, създаден за декориране на стъклени повърхности.

 

 

Дори след 7 000 години стъклото все още е едино от най-използваните материали в архитектурата и интериорния дизайн. Прозрачен, устойчив и красив, този материал е все още актален със своята елегантност и модерност.

 

С тотално прозрачен лпящ слой фолиото 3M™ DI-NOC™ Glass може да се лепи директно върху стъклени повърхности, отваряйки огромни възможности за декорации. По време на изложението ще бъдет представени 20 разновидности на фолиото, имитиращи дърво, метал, камък и индустриални повърхности.

 

 

Ще бъде представена и новата колекция 3M™ FASARA™ – богата гама от над 100 цвята за стъкло.
За желаещите да посетят Milano Dersign Week ето и как да намерите 3М:
Адрес на изложението: Stecca degli Artigiani – Milan via G. De Castilla 26
Дати на провеждане:  9 – 14април, от 10:00 до полунощ.

 

 

3M DESIGN VISION AT SUPER STUDIO
Също по време на седмицана на дизайна можете да видите специално създаденото дизайн студио, декорирано с материали, вдъхновени от природата.
Цветен калейдоскоп ще води посетителите през въображаемата метаморфоза на гъсеницата до прекрасна цветна пеперуда като метафора за иновация.

Инсталацията е по дизайн на Matteo Thun & Partners and the international 3M Design и ще представи няколко линии фолиа: 3M™ DICHROIC, 3M™ FASARA™, 3M™ DI-NOC™, 3M™ Nomad™

Място на студиото: Super Studio – Milan via Tortona 27
Отворено за посетители: 8-13 април, 10:00- 21:00

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.