3 Print и HP ще бъдат домакин на гала вечеря в София

2371
3 Print и HP ще бъдат домакин на гала вечеря в София

3 Print и HP канят специалисти от графичната индустрия на България на 11 декември в хотел Шератон, София.

Гост лектор на събитието ще бъде Alon Bar-Shany, вицепрезидент и генерален мениджър на HP Indigo. Гостите ще имат възможността да научат какви са новите тенденции на световните пазари на графичната индустрия и развитието на стратегиите за развитие, най-вече в областта на опаковките, етикети и комерсиалния печат.

Alon Bar-ShanyAlon Bar-Shany, като визепрезидент и генерален мениджър на Hewlett-Packard Indigo, дивизия за дигитален печат, базирана в Израел, отговаря за HP Indigo от 2004 година. Той отговаря за развитието, маркетинга и разпространението на всички решения на HP Indigo за над 4.000 клиента в 120 държави. Член е на Борда на директорите на независимата асоциация на потребители на HP – Dcsoop. Alon e човекът, развил бизнеса на Indigo в Европа, Близкия Изток и Африка. От 2001 до 2002 той отговаря за Азия, Латинска Америка и Израел. От 1998 до 2002 работи като финансов директор в Индиго. Той има диплома по MBA и бакалавър по История и икономика на изкуствата Израелския универитет в Йерусалим.

Ако желаете да присъствате на гала вечерята, моля свържете се с 3 Print.

Дата и място на събитието: 11 декември в хотел Шератон, София. 

3-ПРИНТ България ЕООД
гр. София, 1618
бул. „България“ №98 сграда Астра, партер
Тел.: 02/ 958 77 20
Тел.: 02/ 958 77 21
adminbg@3-print.com
www.3-print.com

Профил на 3-ПРИНТ България ЕООД в Полиграфия Инфо

3 принт България                    HP logo

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.