3 Print Bulgaria е новият представител на Kornit Digital за България

872
3 Print Bulgaria е новият представител на Kornit Digital за България

3 Print Bulgaria добавя в портфолиото си решенията за печат на промишлени текстилни продукти на Kornit Digital

3 Print Bulgaria, водещ доставчик на решения за иновативни технологии за печат, е назначен за оторизиран партньор за продажбите на линията индустриални текстилни решения на Kornit Digital в България.
По силата на споразумението 3 Print Bulgaria ще продава системите, консумативите и услугите на Kornit. 3 Print Bulgaria ще извършва и поддръжка на системата и поправки при повреда.

Kathrin Buhl, директор по продажбите на Kornit Digital в EMEA, коментира: „Успешният потребител на Kornit е резултат от водещи технологии, съчетани с местен опит. Ние сме повече от щастливи да работим с 3 Print – опитен, компетентен регионален партньор с доказан опит в индустрията, силна клиентска база и отлични връзки. Това сътрудничество ще ни позволи да постигнем напълно различен клиентски опит в определените държави.“

 

„Решението на Kornit да избере 3 Print Bulgaria да води дигиталната текстилна трансформация на Корнит в България е доказателство за успешната основа, която изградихме, предоставяйки поддръжка на клиенти от световна класа като доставчик на най-добрите в класа си продукти, решения и технологии; и развихме най-добрия екип на пазара ” – каза Иван Нанков, генерален мениджър на 3 Print Bulgaria. „Ние сe вълнуваме, че ще представляваме Kornit и ще обслужваме на пазара водещото портфолио от продукти за директен печат върху текстил и текстилен печат рола към рола.

Българската шивашка промишленост е готова за трансформация от ситопечат към дигитално производство, да подобри каналите си за доставки, да спести разходи, да си осигури високо качество, но ид а пази околната среда.

 

 

Късите тиражи при поискване и персонализацията са тенденция, а технологията на Kornit е ключът към тази трансформация. Продуктите на Kornit, които ще се предлагат и поддържат от 3 Print, включват, но не се ограничават до популярни системи като Kornit Storm Hexa, Storm HD6 и Avalanche HD6, Kornit Allegro и новия Kornit Atlas.

 

 

Повече за Kornit Digital тук

Източник: 3 Print Bulgaria
За контакти и повече информация

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.