370 компании ще участват във Fespa Digital 2011

1710

Местата за изложители на Fespa Digital 2011 вече са заети. В изложението в Хамбург на 24-и-27-и май ще участват 370 изложители, вече са регистрирани и повече от 5 000 посетители.

Според организаторите всеки ден се регистрират по още около 50 души за събитието, което ще се проведе на 36 000 кв. м. площ в Hamburg Messe. Frazer Chesterman, управител на Fespa, каза, че шоуто идва в момент, в който цифровата общност „създава плановете си за бъдещето с нарастващ оптимизъм.”

Той допълни: „На събитието тази година ще се концентрираме върху характеристиките, които доставчиците на печатни услуги трябва да придобият, за да оцелеят и просперират в променящата се бизнес среда. Има много примери за тази еволюция в цифровите пазари. Сред тях са печатници, които постигат успех с помощта на нови технологии, иновативни материали, по-ефективен работен процес, оригинални продукти, различни бизнес модели или подход към пазара.“

Шоуто тази година е четвъртото събитие Fespa, посветено на цифровите технологии. Можете да научите повече от интернет страницата на Fespa.

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.