3D работилница за сувенири на COPI’S в Интер Експо Център

1171
3D работилница за сувенири на COPI’S в Интер Експо Център

Събитието ще се проведе на 7 октомври в дните на изложението за печат и реклама.

 

Една от най-често коментираните технологии в последно време е 3D принтирането. Иновативното изобретение се оказва полезно за хора от напълно различни професионални среди, като същевременно буди интерес дори и у тези, които не познават възможностите му.

 

В България достъп до технологията може да се намери в първата у нас прототипираща работилница Smart Fab Lab, където архитекти, дизайнери и студенти експериментират с технологията.

 

За втора година нейно умалено копие ще се пренeсе в Интер Експо Център в дните на изложението за печат и реклама COPI’S. На 7 октомври архитектите от Smart Fab Lab организират 3D работилница и семинар за изработване на сувенири.

 

Гост-лектори от сферата на дизайна, дигиталната фабрикация и музейната сфера ще представят различни начини за производство и продажба на сувенири.

 

Може ли една организация да дофинансира дейността си чрез продажба на сувенири и как да се възползваме максимално от уменията на дизайнерите, ще бъдат сред водещите въпроси в дискусията.

 

Smart Fab Lab ще награди и най-добре представилия се екип с участие в курса си за дигитално прототипиране FORMAKING.

 

COPI’S е с вход свободен и ще се проведе от 5 до 7 октомври, а допълнителна информация за всички събитията може да откриете на http://www.copi-s.com
  

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.