3M представи архитектурните фолиа DI-NOC™ на Design Week Milano 2018

1004
3M представи архитектурните фолиа DI-NOC™ на Design Week Milano 2018

Доставчикът на материали вдъхнови интериорните дизайнери и архитекти с иновативни нови мотиви във фолиата по време на световното изложени Design Week Milano, провело се през април, тази година.

3M дава нови възможности в интериорния дизайн със своите 153 мотива, разработени специално за интериора и архитектурата. Те са част от широката гама от над 800 фолиа за архитектурни приложения DI-NOC™.

 

Основните иновации включват новите мотиви „Effect“. При тях цвета се променя в зависимост от ъгъла на наблюдение и светлинните условия. „Advanced Metallic“ мотивите осигуряват повърхност, която изглежда като тапет и включва малки метални пластинки, които създават бляскащ, отразяващ ефект, който варира с промяна на ъгъла на източника на светлина.

Вижте пълната гама от архитектурни фолиа на 3М.

 

Най-важното предимство на серията DI-NOC ™ е, че всички модели дават нови възможности и богат избор от текстури, цветове и ефекти като дърво, стомана, злато, коприна или кожа.

 

Благодарение на огромното разнообразие от модели, DI.NOC ™ може да се използва в много различни контексти на архитектурата и дизайна: топло и приветливо; формално и елегантно; блясък и лукс и т.н. 

 

Източник: 

Вижте профила на 3М България в каталога polygraphy.info

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.