48 нови цвята в гамата ефектни хартии Keaykolour, предлагани от Анталис

1330
48 нови цвята в гамата ефектни хартии Keaykolour, предлагани от Анталис

Произведена от Arjowiggins Creative Papers, тази гама от хартии и картони се разгръща в нов спектър от 48 вдъхновяващи цвята.

Анталис – европейският водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти, сега предлага гамата Keaykolour в 48 цвята. 

 

 

 

Произведена от  Arjowiggins Creative Papers, тази гама от хартии и картони се разгръща в нов спектър от 48 вдъхновяващи цвята. Гамата е сертифицирана по FSC® и за производството ѝ е използвана висококачествена свежа и рециклирана целулоза. Така Keyakolour предлага на всички дизайнери, арт директори и любители на хартията нови творчески възможности за осъществяване на техните идеи.

Нови цветове за всички артистички желания

Когато арт директорите избират своята хартия, главният им приоритет често е цвета. Чрез предлагането на обогатена гама от цветове на своите клиенти, Анталис иска да запали въображението им и да направи Keaykolour основната гама от хартии за всички амбициозни проекти за печат или опаковки.

Новите цветове визуално предават изтънчената, естествена текстура на Keaykolour с девет групи от хармонични полутонове, вариращи от каменна и стръмна, до богата и цъфтяща. Новите тъмни цветове включват Sequoia, Port Wine и Carmine, а най-светлите- Indian Yellow, Pumpkin и Coral.

Новата палитра предлага пет 100% рециклирани хартии: Camel, Chalk, Particles Snow, Particles Moonlight and Particles Sunshine.

В допълнение, Анталис вече може да предложи селекция от 13 естествени или геометрични структури на всичките 48 цвята, като минималното количество е само 1 пакет, което позволява на печатници или дизайнери с малки или средни проекти да предлагат на клиентите си бутикови картони.
Новите налични цветове, луксозното усещане и широкият спектър от грамажи правят гамата Keaykolour номер едно за най-изтънчените печатни проекти.

За Jérôme Noyelle, ръководител на разработването на ефектните хартии в Анталис Интернешънъл: „Нарастването на цифровата комуникация намали печатната комуникация в живота ни. Може да печатаме по-малко, но винаги можем да печатаме по-добре. Искаме да предложим на клиентите ни хартии с безупречно качество за техните творчески проекти. Новата гама Keaykolour, разработена от Creative Papers на Arjowiggins и разпространявана от Анталис, ще позволи на въображението им да достигне нови нива.

Конструкция на гамата
Палитрата е представена с 9 групи цветни нюанси, създадени с цел лесното открояване на цветовете,както помежду им, така и с цветове от другите колекции.

 
Анталис България предлага на склад следните нови цветове:

 

За Анталис
Анталис (Euronext Paris: ANTA) е европейският лидер в B2B дистрибуция на хартия (номер 1 в световен мащаб извън САЩ) и индустриални опаковки, и номер две в разпространението на медиите за визуална комуникация в Европа. През 2017 г. групата отчита продажби от 2,4 млрд. евро. С над 5 500 служители, обслужва близо 140 000 клиенти, компании и печатници в 43 страни. Чрез своите 123 дистрибуторски локации Анталис прави над 13 500 доставки на ден по целия свят и през 2017 г. разпределя 1,5 милиона тона хартия.

 

За повече информация посетете:

http://www.antalis.bg/business/home/brands/Keaykolour.html

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.