Antalis съчетава цифровите и печатни технологии в интерактивен календар за 2014

1502

Освен това, той демонстрира продуктовите линии Cocoon, Conqueror, Keycolour и Curious Matter.

календар анталис

Antalis представи интерактивен календар за 2014. Целта му е да покаже как печатните и цифровите технологии могат да се съчетаят. В календара са представени различни продукти на Antalis, които са съчетани с интерактивно съдържание, както и QR кодове.

Всеки месец от календара ще демонстрира различен продукт на Antalis като добавя допълнително съдържание към календара, както и 12 интерактивни игри и пъзели, свързани с профилите на компанията в Facebook и Twitter.

Antalis ще представят интерактивното си съдържание и през хаштага си #PrintConnections.

„Календарът за 2014 на Antalis е страхотен образец на печатните технологии, както и ефективно средство за комуникация,“ каза Hannah Green, изпълнителен директор по маркетинга в Antalis. “Искахме да покажем гамата си хартии и да взаимодействаме с клиентите си в същото време чрез различни социални медии. Освен всичко, искахме календарът да демонстрира какво е интегрирана кампания и колко добре работи тя.“

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.