Bestbrands представи десетия си юбилеен каталог

1198
Bestbrands представи десетия си юбилеен каталог

На специално събитие в рамките на COPI’S клиенти и партньори се запознаха с новите продукти.

Вносителят на рекламни сувенири Bestbrands събра клиенти, партньори и приятели по време на COPI’S, за да представи десетия си юбилеен каталог.  

На събитието присъстваха и международните партньори  на Bestbrands, които представиха основните продукти, които се предлагат на нашия пазар. След края на официалната част мероприятието продължи с коктейл, а за всички гости домакините бяха подготвили подаръци. 

 

За повече информация можете да се обърнете към екипа на Bestbrands

Вижте профила на Bestbrands в каталога www.polygraphy.info 

Вижте календар-бележниците за 2016.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.