By Surprise навърши 13 години

316
By Surprise навърши 13 години

офисът на By Surprise

Рекламна агенция By Surprise отпразнува 13 рожден днен.

Фирмата предлага директен внос на рекламни сувенири от каталозите: More Than Gifts, Bullet, Avenue, XD Guide, Norwood, Reflects, Promotional Products and More, Promotion Tops, Hi Idea, Excursion, Addex, както и преференциални условия за доставка на висок клас артикули с утвърдени марки: Cerruti 1881, Ungaro, Jean-Louis Scherrer, Balenciaga, Mark Twain, Timberland, Marksman, Balmain, Jamie Oliver, Parker, Rotring, Waterman, Dunlop, Belfe, Lancetti, Nina Ricci и др.

офисът на By Surprise

By Surprise разполага с множество доставчици и производители в цяла Европа, както и в Турция, Близък и Далечен Изток. Голяма част от по-мащабните си проекти реализира директно в Китай, с което може да гарантира оптимални цени и бързо производство дори и на най-нестандартните идеи за рекламни подаръци.

Освен складови наличности за множество сувенири By Surprise предлага регулярен седмичен внос на продукти от Европа и до 24 часова доставка за експресни рекламни кампании.

офисът на By Surprise

Вижте всички снимки от офиса на By Surprise в нашата галерия.

За контакти: 

гр. София, 1233, ул. Сливен № 21
тел/факс: 02/ 954 93 31
тел/факс: 02/ 951 67 68
e-mail: sales@by-surprise.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.