Caldera пусна на пазара web to print система за широкоформатен печат

1094

WebShop ще позволи на широкоформатните печатници да усъвършенстват своите online услуги, като ускорят процеса и увеличат количеството на входящите поръчки.

WebShop

Облачният WebShop е създаден на основата на популярното решение Magento. Новата система може да бъде интегрирана към workflow системата Caldera Flow+ като по този начин покрива всички процеси, от продажбата на услугата до производството.

Caldera WebShop позволява на печатниците да създадат няколко online магазина, включващи техните продукти и цени. Всеки магазин може да бъде предназначен за конкретни клиенти или целеви групи. Продуктовата линия може да бъде разделена на неограничено количество категории и подкатегории.

Механизмът за определяне на цена позволява точното пресмятане на стойността на поръчката, в зависимост от крайният размер на продукта.

WebShop предоставя възможност на мениджърите по продажбите и на производственият персонал да получат достъп до информация, като: средна стойност на поръчките, последни поръчки, най-големите поръчки, най-популярните продукти, нови клиенти и др. В WebShop е включена и система за управление на базите на клиентите.

Източник: caldera.com
Превод: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.