Canon с две награди BLI Pro Award 2018

1007
Canon с две награди BLI Pro Award 2018

Най-реномираният независим оценител на дигитални печатни технологии Buyers Lab (BLI) присъди две награди BLI Pro Award 2018 на Canon.

Наградите, които се присъждат след редица производствени тестове на най-добре представилите се професионални печатни технологии в съответния клас са за:

varioPRINT 140 Series  с PRISMAsync контролер – Изключително производствено устройство за леки и средни натоварвания (черно-бял печат);

Canon imageRUNNER ADVANCE C7580i c ColorPASS-GX500 контролер от EFI – Изключително производствено цветно устройство от входящо ниво (за леки натоварвания).

 

 

varioPRINT 140 получава наградата благодарение на:

  • Отличната работа с разнообразни видове медии;
  • Изключителни контрол и управление на печатните задания;
  • Високи скорости при печат на формати Letter (215.9 x 279.4 mm), Ledger (279 x 432 mm), 12” x 18”;
  • Лекота при работа с оборудването.

 

Като допълнително признание за технологията на varioPRINT 140 могат да се отбележат и присъдените от BLI 5 звезди за най-високо качество на печат (единствените 5 звезди присъждани на черно-бяло устройство) на предшественика varioPRINT 135.

 

 

Canon imageRUNNER ADVANCE C7580i получава наградата благодарение на:    

  • Много добро и константно качество на печат;
  • Изключителни възможности за контрол и управление на печатните задания;
  • Лекота при работа с оборудването;
  • Атрактивна цена.             

 

Източник: Саванто

За контакти:  

гр. София 1680,
ул. Тодор Каблешков 55А, оф. 9;
T:+35924950762
E:info @savanto .com 
                       

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.