CMYK карти за игра

2234

Hundred Million произведоха идеалният инструмент за (пред)печатарски белот.

Тестето карти, което можете да видите тук не само е отпечатано по CMYK, а и всяка от боите е в един от основните цветове. Купите, пиките, спатиите и карите са заменени с циан, магента, жълто и черно. Номерата са представени като процент намастиляване, а дизайнът на гърба на картите и кутийката им включват марки, скали и други познати и любими атрибути на офсетовия печат.

cmyk

Източник: hundredmillion.co.uk
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.