Coca-Cola използва силата за ограничена серия Star Wars алуминиеви бутилки

1219
Coca-Cola използва силата за ограничена серия Star Wars алуминиеви бутилки

Coca-Cola са обединили сили с Ardagh, за да създадат впечатляваща серия бутилки, посветена на Star Wars: The Last Jedi Coca-Cola Zero Sugar.

Star Wars

Всяка алуминиева бутилка от 250 ml използва отличената технология с високо качество в специализираната фабрика на Ardagh в Борепер, Франция. На всяка от бутилките е отпечатан един от шестте главни героя от филма.

 

Star Wars

Marc Bettinger, директор на продажбите на алуминиевите опаковки, Ardagh Group – Metal Division, каза: „За нас е чест да бъдем асоциирани с един от най-култовите филмови франчайзи за последното половин столетие и да произведем още една впечатляваща серия алуминиеви бутилки в ограничен тираж за Coca-Cola.“

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.