COPI`S и Интер Експо Център посрещат и най-взискателните изисквания

1010
COPI`S и Интер Експо Център посрещат и най-взискателните изисквания

Форумът на рекламното изкуство, печата и комуникацията COPI`S (Communication Art Print Image Sign) ще се проведе на 16, 17 и 18 октомври в Интер Експо Център.

Организатори са Агенция Булгарреклама (провеждала досега Print Imaging & Sign Expo) и Прим Дизайн (създател на Реклама ЕКСПО).

Целта е да се обединят браншовите организации, фирмите произвеждащи реклама и рекламни носители, маркетинг и рекламни специалисти, свободни и креативни хора – да обменят и генерират идеи.

Основни акценти ще са дискусиите за мястото на рекламата в градската среда, новите подходи във фотографията и нестандартните сувенирни продукти. Лектори на дискусионните панели ще са доказали се български и световни професионалисти.

„Рекламата и архитектурата – противопоставяне или симбиоза“ с лектор арх. Булев и „Хармонията между архитектурата, градското планиране и външната реклама“ с лектор проф. дфн Христо Кафтанджиев са едни от многото интересни семинари. Ще акцентират върху различните креативни подходи, прилагани във външната реклама през последните години – разчупването на правоъгълните формати; използването на 3D стратегиите; използването на новите технологии и интерактивността и „въвличащите” билбордове.

„Новите перспективи пред бранд комуникациите“ – дискусията, водена от Стефан Серезлиев, (председател на Българската академична асоциация по комуникации, член на ICOGRADA и на Борда на Superbrands Bulgaria 2012-2013) ще обсъжда новите пресечни точки на академичната теория и професионалната практика, комуникационните капани и предизвикателства във все по-провокиращата и динамична среда.

В дните на COPI`S ще се проведе и Седмият балкански форум на печатарите, ще бъдат демонстрирани последните тенденции в печатните технологии и светещите рекламни формати, ще бъде отделено специално внимание на техниките за провеждане на специални събития и ПР комуникациите.

Участниците в COPI`S могат да получат професионална помощ, както за проектирането и изграждането на запомнящ се щанд, така и консултации във всеки етап на представянето си по време на изложението – персонал на щанда, предварителни промоции, рекламни материали, демонстрации по време на събитието, контакти с посетителите и създаване за нови бизнес контакти.

Актуалните цени са: за наем на незастроена площ до 20 кв.м. – 53 EUR/ кв.м.,
за по-голяма – 50 EUR/ кв.м., а изграждането на на 1 кв.м. стандартна изложбена площ е 15 EUR.
Продължава регистрацията се фирми, както и възможностите за атрактивно представяне на нови проекти и технологии.

С богата съпътстваща програма и демонстрация на тенденциите в света на рекламата, COPI`S обещава да се превърне в истински генератор на идеи и на различни гледни точки.

www.copi-s.com
Посете и страницата на COPI’S в www.facebook.com

Биографична информация