COPIS 2019 – най-мащабното издание на международния бизнес форум досега

692
COPIS 2019 – най-мащабното издание на международния бизнес форум досега

До края на м.юли са в сила промоционални цени за участие.

 

 

Единственото изложение за печат и реклама в България се разпростира в три изложбени зали на Интер Експо Център. Вижте условията за заявка на щанд.

Тази година COPIS ще се проведе в зали 3 и 4, паралелно с 2то издание на изложенеито ТМТ ЕКСПО, което ще се проведе в зали 1 и 2 на Интер Експо Център.

Поради големия интерес и голямата бройка фирми, желаещи да се включат в изложението, в зала 2 (освен фирми-участници в текстилното изложение) ще бъдат настанени и една част от фирмите-участници в COPIS 2019.

 

Близо 8000 кв. м. На такава площ ще се разгърне единственото професионално бизнес изложение в България за печат и реклама COPIS 2019. Следвайки тенденцията си на непрекъснат растеж през последните години, COPIS за пореден път поставя рекорди. Изложението ще се състои в зали 2,3 и 4 на Интер Експо Център.

 

От 25 до 27 септември международният B2B форум за осми път ще стане притегателен център за специалистите от сектора на печатните и рекламните комуникации. Непрекъснато се разширява чуждестранната партньорска мрежа на събитието, което предполага по-голям потенциал както от национални, така и от международни контакти, особено от Балканите, Централна и Западна Европа.
Иновации от България и чужбина

 

След като през 2018 г. COPIS  затвърди позицията си на основен форум за сектора в Югоизточна Европа, сега организаторите споделят за заявен интерес за участие от компании от България, Китай, Румъния, Полша, Чехия, Италия и Унгария. Те ще се включат с представянето на иновативни машини, технологии и софтуер.

 

Като неразривна част от успешния бизнес, внедряването на най-новите тенденции е същественото в процеса, поради което и стремежът на участниците е да представят най-новите продукти и технологии, с които ще се запознаят и посетителите на COPIS 2019.

 

Сред основните акценти е печатът върху текстил. Бързо развиващата се технология се пренася от рекламата и се ориентира все повече към бранша на текстилната индустрия. На фокус ще бъдат и новостите при дигиталния печат, материалите, консумативите, графичния и пространствения дизайн и визуалните комуникации. Сред експонатите на изложението ще бъдат редица сувенири, позволяващи брандинг и реклама, идеи за креативни фирмени подаръци и машини за производството им. Предложенията за оптимизиране на работните процеси също ще бъдат изведени на преден план.

 

Отново заедно
След като през миналата година COPIS се проведе заедно с пилотното издание на международното изложение за текстил, машини и технологии ТМТ ЕКСПО, тази година двата бизнес форума отново ще бъдат съвместно реализирани. Паралелното провеждане на COPIS и ТМТ Експо  привлече над 6000 посетители от България и чужбина в изложбените зали на Интер Експо Център. Симбиозата между двете изложения на свой ред създава успешна бизнес среда с възможности за по-широки партньорства и поставяне на основите на нови професионални контакти са сред основните мотиви за съвместното провеждане на двата панаира.

С още по-богато съдържание и по-голяма изложбена площ, и тази година COPIS 2019 дава своята заявка за това да бъде най-значимото събитие  за специалистите в печатния и рекламния сектор.

 

Професионалната публика вече е в очакване на дните от 25 до 27 септември.
Повече информация за това какво предстои, може да откриете на сайта на изложението www.copi-s.com.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.