Dream Print с нов уебсайт

1754
Dream Print с нов уебсайт

Рекламният производител на брандирани текстилни продукти обнови уеб сайта си и добави възможност за онлайн запитвания за клиентите си.

Dream print е на пазара 10 години и предлага основно печат върху текстил. Богатото разнообразие от продукти включва тениски, блузи с дълъг ръкав, суитчъри, шапки и работно облекло. Dream print предлага и печат върху множество текстилни аксесоари – торби, баджове чанти, раници, несесери, дъждобрани. Също така и аксесоари като керамични чаши и подложки за мишки.

 

Клиентите могат да разчитат на цялостна услуга от подаването на файл за печат до опаковането и изпращането до тях или техните клиенти.

 

Поръчките се изпълняват бързо – в рамките на 1 до 5 дни в зависимост от артикула, сложността и количеството.

 Тук можете да направите запитване или да изпратите файл за поръчка.

 

За контакти:

kosio@dreamprint.info

гр. София
ул. „Железопътна“ 15
Тел.: 0879 909 055

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.