Esko купува Mediabeacon

1469
Esko купува Mediabeacon

Решенията на водещата компания за управление на цифрови ресурси ще разширят възможностите на Esko Solutions Suiteл.

 

Esko, водещата в глобален мащаб в областта на опаковките компания, обяви придобиването на MediaBeacon Inc., компания, специализирана софтуерни решения за управлението на дигитални ресурси (DAM), базирана в Минеаполис, САЩ. Това поставя на разположение на Esko набор инструменти, които се предлагат най-вече на американския пазар чрез директна дистрибуция и чрез OEM договори в различни сфери на индустрията като търговия, производство на опаковки, медии, печат и в обществения сектор.

„Целта на стратегията на Esko е да дигитализира и интегрира целият работен процес по производство на опаковки – от дизайна до готовия продукт и стелажите в магазините. С купуването на Mediabeacon ние продължаваме трансформацията си от доставчик на решения за предпечат до компания, която осигурява цялостни решения в света на опаковките,“ обясни президента на Esko Udo Panenka.

„Натискът за производство на материали за търговски марки без грешки и в кратки срокове нараства. Изискванията са за производство на разнообразни материали като опаковки, дисплеи за магазините, онлайн и печатна реклама. Това превръща интегрираното решение за управление на цифровите ресурси в основна необходимост както за доставчиците на печатни услуги, атака и за собствениците на търговски марки. Добавянето на инструментите и опита на MediaBeacon разширява Esko Software Suite и предлага на пазара решение за управление на работния процес, което е в крак с предизвикателствата на организациите по целия свят.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.