Esko пуска на пазара новата CTP система за флексоклишета CDI Spark 2420

1126

Esko стартираха в продажба нова CTP за фотополимерни пластини наречена CDI Spark 2420. Системата е предназначена за малки и средни предприятия, занимаващи се с печат на етикети с флексо машини с по-тясна ширина на ролата.

Изследване на асоциацията FINAT показва, че в глобален мащаб търсенето на етикети постоянно расте, през 2013г. например се очаква то да се увеличи с 7% по сравнение с 2012г. За да помогне на малките производители да използват максимално възможностите предлагани от пазара, Esko създали новият умален CDI.

esko

С Esko CDI Spark 2420 могат да се експонират широк спектър от материали с формат 609х508 мм. Към тях се отнасят дигиталните флексо пластини, дигитални пластини за висок печат с метална или фолирана основа, мрежи за ситопечат и др.

Резолюцията на експониране се определя ръчно, като може да се избере между стандартните 2000-2540 ppi или след ъпгрейд на машината, при което резолюцията може да достигне до 4000 ppi.. При комбинация с high definition растриране може да се реализира дори HD Flexo 4000ppi

Източник: esko.com
Преведе: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.