Esstetic студио е първото комерсиално студио, сертифицилано от Hahnemuelle

1359

Николай Динов, управител на Esstetsic Studio получи сертификат, който удостоверява членството в екслузивния клуб на Hahnemühle FineArt worldwide – доставчик на висш клас артистични медии за дигитален печат.

Сертификатът удостоверява, че студиото отговаря на всички изисквания за подготовка, печат, контрол на качеството, управление на цвета, довършителна обработка и съхранение на файн арт продукция – авторска фотография, репродукции и т.н.

 

 

 

Отличието беше връчено от Георги Чакъров, управител на FACTOR.BG по време на изложбата „Бургас около мен“, която събра над 200 фотографи и любители.

 

 

Esstetic Studio предлага изготвяне на сертифицирани цветни проби, висококачествен печат на фотохартия, FineArt медии и канава от Epson, Hahnemuhle, Katana и др., рамки, паспарту.

 

FACTOR.BG е дистрибутор на хартиите за България има правото да сертифицира всички български студиа, които отговарят на изискванията за качество при печата на репродукции. 

 

 

 

Демонстрационното студио на FACTOR.BG е първият член в клуба на Hahnemühle от 2011 година, но бидейки некомерсиално студио за демонстрации и тестове, ролята му е да следи за спазването на стандартите за качество от сертифицираните комерсиални студиа в България, първото от които е Esstetsic Studio

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.