Expo print & imaging – креативен генератор за реклама, печат и визуални комуникации.

1512

От 5 до 8 ноември 2008 г. Интер Експо и Конгресен Център – София ще се превърне в сцена на международната специализирана изложба EXPO PRINT & IMAGING и рекламния фестивал AD MALL. Организатори на престижния форум са Агенция Булгарреклама и списание Sign Cafe.

EXPO PRINT & IMAGING е приемник на провежданата до 2007 година изложба ЕКСПОПРИНТ и ПАК, като обогатява номенклатурата и включва нова целева аудитория.
Водещи български и чуждестранни фирми ще представят актуалните тенденции в областта на дизайна, фотографията, печата, рекламата и визуалните комуникации.
В изложбените павилиони ще бъде демонстриран ефектът от най-новите решения при широкоформатния, тампонния, конвенционалния, термотрансферния печат и ситопечата, както и при печата върху дрехи и inkject печата.
Разнообразна е гамата от машини за ламиниране, цветни скенери за книги и документи, лайтбоксове, системи за дизайн и монтаж на реклами и др.
Експозиционното разнообразие се допълва от много видове мастила – UV, съхнещи мастила за флексо- и ситопечат, лакове и други химически продукти, съобразени с екологичните изисквания.

Креативен генератор по време на изложбата ще бъде четиридневният Фестивал на рекламодателя AD MALL. Участници са едни от най-добрите американски рекламисти. Сред тях е ПР гуруто Саманта Дидженаро, която в специална лекция и уъркшоп ще представи най-добрите ПР практики, модели на комуникация и ефективни кампании. Пред българската публика ще се представи и най-добрият криейтив директор в света сред младите /под 27 години/ – бразилецът Гилермо Борше, който превърна дизайна на NIKE в легенда.

Източник: www.bulgarreklama.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.