FACTOR.BG дистрибутор на SAWGRASS

2726

Фирмата изобретила сублимационния ink-jet печат, избра свой дистрибутор за България.

SAWGRASS и FACTOR.BG сключиха договор за партньорство, според който FACTOR.BG ще отговаря за продажбата, маркетинга и поръжката на основните продукти на Sawgrass – мастилата от сериите ArTainium UV+, SubliJet-R, Chroma Blast и SubliM.

Най-важни за българския пазар ще бъдат продуктите SubliJet-R от на страна предлагащи уникално съчетание на ниска първоначална инвестиция в оборудване и стабилна, безпроблемна работа за фирми, започващи нов бизнес в областта на декорацията на текстил и сувенири. От друга страна, мастилата SubliM, предназначени за индустриално-ориентирани потребители, които търсят най-високото качество, отлична производителност, стабилна и безпроблемна работа, голям формат на печата и не на последно място, максимално ниска себестойност.

Освен мастилата, FACTOR.BG осигуряват и принтери (Ricoh за мастилата SubliJet-R и Chroma Blast-R; EPSON за мастилата ArTainium UV+ и SubliM), сублимационни хартии, инсталиране на цялостните системи, обучение на оператор, съпорт и сервиз.

Десетилетия наред SAWGRASS е световен лидер в областта на инк-джет сублимационния печат, предлагайки продукти с несравнимо качество и надеждна поддръжка. Стъпването и им на българския пазар беше въпрос на време. Първите клиенти в България, фото-студия и индустриални потребители, вече направиха своите тестове и потвърдиха качествата, заявени от SAWGRASS. Броят на инсталираните системи се увеличава непрекъснато. Най-голям е интересът към професионалните ENTRY-LEVEL системи, базирани на принтери Ricoh GX e3300N и мастила SubliJet-R. Те предлагат уникални предимства за един стартиращ или развиващ се бизнес в областта на фотографията, декорацията на сувенири и текстил или изработването на награди.

Основни предимства:
– висока производителност.
– лесна инсталация и въвеждане в експлоатация, буквално за минути.
– липсата на маркучи и бутилки с мастило – мастилата се предлагат в касети, които директно се поставят в принтера, без никаква модификация на машината.
– стабилност и предвидимост по отношение на качеството и цветовете на готовото изображение.
– практически нулева поддръжка, за разлика от принтерите с външни системи за подаване на мастило и китайските или корейски мастила, които на практика доминираха пазара до момента, но бяха и причина за асоциирането на този тип бизнес с много главоболия и лошо качество.
– нищожната инвестиция – 280 Евро без ДДС за цялата система – принтер, касети със мастило Sawgrass SubliJet-R и кутия със 110 листа А4 сублимационна хартия.

За повече информация:
FACTOR.BG
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738 700

FACTOR.BG

Интернет портал за печатни технологии.