FACTOR.BG отново на ФОТОВАКАНЦИЯ в Приморско, ММЦ от 1 до 9 септември 2012

1914
Spread the love
За пореден път фондация ФОТОВАКАНЦИЯ и FACTOR.BG си партнират за осъщестяването на поредното значимо фотографско събитие в България.
Много фотография, семинари, авторитетни лектори/фотографи от България исвета, технически новости на живо, изложби, демонстрации, купони, плаж,море … и най-важното – срещи с приятели и съмишленици, по тозинеповторим начин, който се получава само на ФОТОВАКАНЦИЯ.

За трети пореден път FACTOR.BG ще подкрепи ФОТОВАКАНЦИЯпрез септември 2012 и ще демонстрира последните новости въвфотографския, файн-арт, сублимационен и трансферен печат.

FACTOR.BG щеотпечата две изложби на фотографии, направени по време на събитието,като едната ще бъде на топ-клас фотографска хартия Katana,  адругата – на неповторимите артистични медии на Hahnemuehle! Заотпечатването ще бъдат използвани най-добрите широкоформатнифото-принтери в света в момента – Epson Stylus Pro 4900 и Epson StylusPro 7900.

Освен копията, които ще бъдат предназначени за финалната изложба, FACTOR.BGосигурава и по още едно копие, на същата медия, за всеки от участницитев изложбата. Това е прецедент в историята на ФОТОВАКАНЦИЯ, но товадалеч не е всичко.

За да се сложи край на няколкогодишните мъки на участниците, които сеопитваха да редактират своите фотографии на лаптопи или нанекалибрирани Apple iMac монитори, тази година FACTOR.BGще предостави работни станции, с професионални монитори EIZO,калибрирани и профилирани, за получаване на максимално близки до печатарезултати.

Ще бъдат демонстрирани последните новости от FACTOR.BG:

  • принтер EPSONL800 – абсолютният бестселър, първият принтер с оригиналноинтегрирана рефилна (CISS) система и мастила EPSON в бутилки по 70 мл,осигураващи безпрецедентната цена от 5 ст. с ДДС за мастило, за снимка10/15 см,
  • CD/DVDдискове с WATERSHIELD покритие, на които отпечатанотоизображение е водоустойчиво (дори на потапяне под вода за часове),устойчиво на размазване с  пръсти, устойчиво на надраскване ис огледален гланцов финиш, като лакирано с УВ лак – уникално решение завсички случаи, когато перфектният резултат е приоритет номер едно!
  • новиятсублимационен принтер за декорация на фото-панели, чаши,текстил, пъзели, рекламни и фото-подаръци – Ricoh 3110, съссублимационни ГЕЛ-мастила Sawgrass SubliJet-R. Предназначен да заместибестселъра RIcoh 3300, този нов модел гарантира още по-нискасебестойност и същия безпроблемен печат, който накара повечето студия,работещи със съблимация, да забравят завинаги за всякакви китайски,корейски и др. мастила и притнери с външни рефилни системи.
  • Всички актуални фотографски и файн-арт хартии и канави Katana и Hahnemuehle,включително и най-новите попълнения.
  • Последни модели фото и широкоформатнипритнери от Epson
  • EpsonDiscProducer PP-100N – робот за запис и фотореалистиченпечат на CD/DVD дискове в напълно автоматизиран режим, на нискасебестойност и с висока надеждност за професионални приложения
  • UNISUB /ChromaLuxe материали за сублимационен печат с най-висококачество – подложки, фото-панели, рамки, пъзели, часовници, табла,баджове и т.н. – над 100 различни артикула, налични за незабавнадоставка!
  • термопресиGeoKnight и Transmatic

В принт-центъра, организиран от FACTOR.BG ще има подаръци за всичкиакредитирани участници във ФОТОВАКАНЦИЯ.

FACTOR.BG щеосигури големи отстъпки от цените на принтерите EPSON и RICOH по поводсъбитието – повече информация на www.factor.bg, info@factor.bg,08996 738700
Обща информация за Фотоваканция – photovacation.org
„Да създадем заедно изложба“ – photovacation.org
Майсторски клас с Любомир Сергеев – photovacation.org

Биографична информация