Fespa за сметка на Ipex

1543

Mimaki се отказа Ipex и реши да участва на FESPA, за да продължи да набира скорост на европейските пазари.

Mimaki

Mimaki стана поредната компания, която се отказа от участието си на IPEX 2014. Mike Horsten, маркетинг мениджър на компанията за Европа и близкия изток коментира: „2012 беше много важна за нас в Европа. Пуснахме на пазара много нови продукти, присъствахме на много изложения и имахме щастието да спечелим няколко награди на индустрията.“

„След тези големи крачки в Европа, има по-голям смисъл да присъстваме на FESPA, където можем да засилим връзките с клиентите, партньорите и потенциалните си потребители в този ключов регион. Очакваме изложението и смятаме, че то е идеална възможност да споделим идеи с хора с подобни на нашите възгледи и да създадем връзки с професионалисти в областта на печата, дизайнери и собственици от цяла Европа”, добави Horsten.

Източник: wideformatonline.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.